puppy/basiscursus

Tijdens de puppy/basiscursus leren we jullie om de optimale communcatie te krijgen. We werken niet met standaard commando's zoals zit, af of pootje. We leren juist om naar je hond te kijken, waarom ze bepaald gedrag laten zien en hoe je hier zelf op in kan spelen.

Honden communiceren namelijk op een hele andere manier dan mensen en standaard commando's zullen ze zeker begrijpen na goed oefenen.. Maar lichaamstaal en consequent handelen zal hierin veel duidelijker voor de hond zijn waardoor signalen niet worden gemist. Want als een hond hoog in de energie komt, kun je alle commando's en snoepjes uit de kast trekken maar de hond is vaak hier al niet meer mee te bereiken.

Daarom vind ik het belangrijk dat jullie ook kunnen communiceren in het dagelijks leven met niet alleen snoepjes of commando's, maar ook met lichaamstaal en duidelijke communicatie naar de hond. Wat te doen tijdens het passeren van andere honden, bezoek ontvangen of tegen het getrek aan de lijn. Bij de puppy/basiscursus gaan we hier een flinke start in maken!


Plaats: Haverkampweg 175, Enschede

Prijs: Cursuspakket €199,-                                                                                    

Datum: 16 augustus. 8 vrijdagavonden achtereenvolgend.

Tijd: 19.45 - 20.30

 Duurt deze datum nog te lang en willen jullie graag eerder starten? Kijk dan eens naar een puppythuistraject aan huis!